Skab et komplet overblik over dine aktiviteter og få fuld forståelse for din virksomhed

Med Macali Autotask får du og din virksomhed et komplet sammen hæng mellem jeres aktiviteter i Autotask PSA – der er fuldt ud integreret med jeres MS Dynamic 365 Business Central-pakke. og der ved udnytter fordele et stærkt PSA løsning og et godt økonomisystem.

    

Et system, der giver overblik over din forretning

Normalt har man mange programmer og systemer til at registrere tid, opgaver, tilbud, fakturaer, kunder, medarbejdere og udstyr hos kunderne, og det kan kun skabe forvirring. Med Macali-Autotask får du en brancheløsning, der fungerer og sparer dig tid. Macali-Autotask er et værktøj, som IT-leverandører bruger til at håndtere deres ansattes gøren og laden hos kunderne samt data og fakturaer.

Spar tid og ressourcer med ét samlet overblik

Synkronisér forretningen i et system

Med Macali Autotask får du og din virksomhed et komplet overblik over jeres aktiviteter i Autotask PSA – i en app, der er fuldt ud integreret med jeres MS Dynamic 365 Business Central-pakke. Kunder, ressourcer, medarbejdere og fakturaer er synkroniseret, så I hele tiden kan holde overblik.

Send fakturaer - hurtigt og nemt

Håndtér og send fakturaer til kunderne og registrér al økonomisk data i ét system. Du sparer tid og får overblik over sendte, udestående og betalte fakturaer. Alt sammen i samme system, som du har data på dine kunder, medarbejdere, tilbud og udstyr.

Hold styr på kontrakter

Med Macali Datto PSA Autotask-integrationen får du løbende og up to date overblik over økonomien på virksomhedes kontrakter eks. Block Hours, Reccuring Contracts og Fix price. Du kan derfor løbende holde øje med økonomien i virksomheden – det sikre god økonomi for både for dig og for kunden.

Kom hurtigt i gang til fornuftige priser

Få komplet overblik

Med Macali Autotask får du og din virksomhed et komplet overblik over jeres aktiviteter i Autotask PSA.

Intuitivt og nemt system

Du behøver hverken ekstra uddannelse eller et kursus. App’en er nem at bruge og gør dit arbejde lettere.

Lær mere om Autotask PSA

Kundecase - All Office

”Med integrationen har vi nu et komplet styringssystem, der samler tickets og faktureringer på kunder samtidig med, at vi har styr på kontrakter og et overblik over alt det, vi har lavet. Det er virkelig afgørende for os.”

– Jesper Mortensen, Teknisk Direktør

Prøv Macali-Autotask gratis i 30 dage

Er du klar til at få overblik jeres aktiviteter i Autotask PSA?

Har du et Autotask abonnement, støtter du opsamlingen af havplast med 10 kg. om året.