Spar både tid, penge og ressourcer med Macali Fakturafil

Slip for besværlig og gentagende bogføring og for at have fakturaer og bilag forskellige steder – du får det hele samlet uden rod og bunker på dit skrivebord.

  

Få ryddet skrivebordet, få digitaliseret dit regnskab

Med Macali Fakturafil får I en lang række fordele, når I integrerer løsningen med MS Dynamics 365 Business Central. Virksomheden sparer tid, penge og ressourcer, I slipper for besværlige og gentagne processer og medarbejder får fuld kontrol over jeres fakturaer og bilag. Gennem en simpel og intuitiv app kan I nemt styre jeres bogføring og få mere tid til det, der skaber værdi for jer. Nemt og sikkert.

Spar tid og ressourcer og få fuld kontrol

Spar tid, penge og ressourcer

Med Macali Fakturafil sparer din virksomhed både tid, penge og ressourcer. Dine medarbejdere slipper for de besværlige processer, og I undgår omkostningstunge fejl. Det er en investering i en sikker, effektiv og simpel løsning, der fungerer og skaber ro i hele organisationen.

Slip for besværlige og gentagne processer

Som bruger er vores løsning enormt let at bruge og via vores app, bliver det en integreret del af jeres eksisterende MS Dynamic 365 Business Central-pakke. Dermed slipper du for besværlige og gentagne processer, der føles som spild af tid. Brug i stedet din tid på noget, der skaber værdi.

Giv dig og dine medarbejdere fuld kontrol

Med Macali Fakturafil har du og dine kunder altid fuld kontrol og jeres bilag lige ved hånden. I får et fejlfrit, elektronisk system, der hjælper jer med at overholde alle betalingsfrister uden manuelle kontroller. Nemt, simpelt og sikkert.

Kom hurtigt i gang til fornuftige priser

MacaliWorks Finans og indkøbsfaktura

Håndtering af finans og indkøbsfaktura i MacaliWorks portal og integration til Business Central. Inkl. 166 bilag.

DKK. 575 pr. måned

Indkøbsordre og faktura match

Mulighed for at matche indkøbsordre og indkøbsfaktura. Kræver basismodul*

DKK. 250 pr. måned

Ekstra faktura udover de 166

DKK. 1,95 pr. stk.

Fakturavarelinjer per linje

DKK. 0,75 pr. linje

Manuelt håndteret bilag

DKK. 7,5 pr. stk

Elektroniske linjer

Eks. OIOUBL, EAN, XML.

DKK. 0,25 pr. linje.

Spar tid, penge og ressourcer

Færre besværlige processer og færre dyre fejl. En investering i en sikker, effektiv og simpel løsning, der fungerer.

Let at bruge

Slut med at bruge tid på komplicerede systemer. Macali Fakturafil er let at bruge via vores app, der bliver integreret i jeres eksisterende MS Dynamic 365 Business Central-pakke.

Giv dig og dine kunder fuld kontrol

Med Macali Fakturafil har du og dine kunder altid fuld kontrol og jeres bilag lige ved hånden. I får et fejlfrit, elektronisk system, der hjælper jer med at overholde alle betalingsfrister uden manuelle kontroller. Nemt, simpelt og sikkert.

Giver ro i bogholderiet i stedet, Ingen spild på at leder efter bilag

Alle kan nemt finde det samme bilag,, alle kan se om det er betalt.

Bilag altid lige ved hånden.

Alle ved der er ro og styr på regnskabet

Ordre-/fakturamatch

Simpel, sikker og hurtig bogføring. Macali Fakturafil matcher dine indkøbsordre og -fakturaer og sikrer, at de matcher – uden behov for manuel kontrol.

Prøv Macali Fakturafil gratis i 30 dage

Vil du gøre bogføring automatisk, let og sikkert?

Spar tid og fokusér på din kerneforretning

Nem godendelse process via det medfølgende interface gratis godkendelse portal, sender du nemt dine bilag til godkendels hos den enkle medarbejder.
Og der er altid styre hviklen bilag der ude og dem der er godkendt.
Alle fakturaer, der kommer ind i din virksomhed, skal behandles og godkendes. Med Macali Fakturafil slipper du for besværlig og gentagende bogføring og for at have fakturaer, bilag forskellige steder – du får det hele samlet uden rod og bunker af forskellige fakturaer og bilag på dit skrivebord. Noget af det mest irriterende ved fakturaer er, at de kommer i forskellige formater og filer. Macali Fakturafil løser problemet og samler alle leverandør fakturaer i ét system tilgængelig for alle.

Har du et Autotask abonnement, støtter du opsamlingen af havplast med 10 kg. om året.