Send fakturaer automatisk
Til offentlige virksomheder

Et klik – så er din faktura sendt direkte inde fra Business Central. Skal du fakturere offentlige institutioner eller andre, der benytter OIOUBL og ikke modtager fakturaer via et almindeligt mailsystem? Macali OIOUBL til Business Central lader dig sende elektroniske fakturerer til elektroniske postkasser med et taste tryk, så du sparer ressourcer og tid. Du indtaster, som du plejer, og fakturaen bliver sendt elektronisk, automatisk og nemt.

 

Fakturering til det offentlige – nemt, direkte og hurtigt

Arbejder du med offentlige institutioner eller andre der benytter OIOUBL, der ikke modtager fakturaer via fx mailsystem, er det en større proces at få sendt sine fakturaer afsted. Med Macali-OIOUBL til Sproom kan du sende elektroniske fakturaer til elektroniske postkasser til bl.a. offentlige institutioner nemt fra Microsoft Dynamic Business Central.

Fakturér til det offentlige nemt og automatisk

Nem fakturering til det offentlige

Macali OIOUBL til Sproom er let at bruge. Du indtaster, som du plejer, og så er fakturaen sendt afsted. Du skal ikke sidde og indtaste alt manuelt og have det igennem flere programmer. App’en klarer det hele for dig – nemt, direkte og hurtigt.

Automatisering af din fakturering

Macali OIOUBL til Sproom kræver ingen ekstra installation af software. Både du og virksomheden undgår at skulle fumle med manuel fakturering – vi har skabt en digital proces, der gør det hele automatisk, funktionelt og elektronisk. Det gør det nemt for både dig og dine kunder.

Digital proces, der gør det hele automatisk, funktionelt og elektronisk

Du indtaster som du plejer, og så er fakturaen sendt afsted. Du slipper dermed for at indtaste alt manuelt, køre det igennem et sendeprogram, så det til sidst når Sproom og din kunde. Macali OIOUBL klarer det hele for dig nemt, direkte og hurtigt. Og det er meget enkelt at bruge. 

Kom hurtigt i gang til fornuftige priser

Prøv Macali OIOUBL gratis i 30 dage

Skal du i gang med at fakturere offentlige institutioner?

Nemt at bruge

Indtast, som du plejer og send fakturaen afsted. App’en overfører automatisk info, så din faktura til sidst når Sproom og din kunde.

Ingen ekstra software

Macali OIOUBL gør faktureringsprocessen digital, funktionel og automatisk,  uden du og dine kunder skal installere ny software.

Tilpas til dine behov

I Macali OIOUBL er det muligt at tilpasse funktioner, så de passer til dit behov for fakturering. 

Har du ikke en Sproom konto i dag?

Opret en konto hos Sproom og send og modtag de første fem elektroniske fakturaer helt gratis.

Har du et Autotask abonnement, støtter du opsamlingen af havplast med 10 kg. om året.