KUNDECASE

Integration mellem Datto Autotask PSA og økonomisystemet Microsoft Business Central.

Kundecase med All Office

Jesper Morten
Teknisk direktør

Fjeldhammervej 19C
2610 Rødovre
www.alloffice.dk

Integration mellem Datto Autotask PSA og økonomisystemet Microsoft Business Central.

All Office er en dansk IT-virksomhed, der tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder inden for IT, print og arbejdsflow. Mere konkret ønsker de at lette og effektivisere virksomheders hverdag, når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale- og papirbårne informationer. Virksomheden har i dag lokationer både i Storkøbenhavn og i Trekantsområdet samt kunder i hele landet.

En dansk integrationspartner, der støtter vores vækst

All Office er en virksomhed i vækst og i deres søgen efter nye platforme til at optimere deres virksomhed, gik det op for dem, hvor vigtigt det er at have en dansk partner, der kunne støtte deres vækstrejse med simple og hurtigt brugbare løsninger.

Jesper Mortensen, Teknisk Direktør for virksomheden, fortæller:

”Vi var på udkig efter et PSA-system til at hjælpe os med ressourcestyring i virksomheden og der fandt vi flere forskellige, potentielle løsninger, der kunne løse vores behov. Valget faldt på Datto Autotask PSA og dermed havde vi også brug for en dansk integrationspartner. I All Office bruger vi Microsoft Business Central som økonomisystem og helt konkret hjalp Macali os med at forbinde systemet med Autotask via deres Standard Integration og det var lige, hvad vi havde brug for. Helt spot on!”

Macali var ”the missing link”

Med integrationen var Macali altså ”the missing link”, der kunne forbinde Autotask med virksomhedens økonomisystem Business Central.

”Med integrationen har vi nu et komplet styringssystem, der samler tickets og faktureringer på kunder samtidig med, at vi har styr på kontrakter og et overblik over alt det, vi har lavet. Det er virkelig afgørende for os. Det sparer os for en masse tid og besvær, og Macalis integration er virkelig simpel og nem at bruge. For at sige det lige ud: Det hjælper os med at få penge i kassen,” forklarer Jesper Mortensen.

God support hele vejen igennem

Derudover har All Office oplevet at få en rigtig god support hele vejen igennem samarbejdet. Jesper Mortensen uddyber:

”Vi har oplevet rigtig god support fra Macali. Der bliver hurtigt fulgt op på tingene og det har været et rigtig godt samarbejde. De kender deres produkt virkelig godt og de var gode til at sætte sig ind i vores virksomhed, og de udfordringer og behov, vi stod over for.”

Med Macalis app-integration mellem Datto Autotask PSA og økonomisystemet Microsoft Business Central, har vi nu et komplet styringssystem, der samler tickets og faktureringer på vores kunder samtidig med, at vi har styr på kontrakter og et overblik over alt det, vi har lavet. Det er virkelig afgørende for os.” – Jesper Mortensen, Teknisk Direktør, All Office.

Yderligere information

Macali ApS
tlf. (+45) 61441314
mail hello@macali.dk

Læs mere om Autotask-integrationen til Microsoft Dynamics Business Central.