Macali-Afgift

Arbejder du i en branche, som bliver pålagt afgifter, såsom oliebranchen. Så kan det være en lang proces at få afregnet og bogført de forskellige afgifter. Det klarer Macali-afgift nemt og hurtigt for dig, så du ikke skal bruge tid og penge på det.
Macali-afgift håndterer varer med afgifter, kunder med afgiftsberegning, salgsfakturaer med afgift og bogføring af finanser og rapportering af afgifter. I lagerkartoteket kan en vare fx tilknyttes en afgiftskode, som medfører automatisk afgiftsberegning og bogføring med opdatering af salgsfakturaer vedrørende den pågældende vare. Alle afgifter i systemet beregnes på baggrund af oplysninger ud fra et varenummer, heriblandt ydelser og styklister, samt kunden, leverandøren eller ordrelinjen.

Macalis afgiftsstyring i Business Central gør det nemt for dig at få styr på dine egne afgifter, men også fakturering af kunder, varer og andet med afgifter, så bogføringen ikke bliver et kæmpe arbejde, hvor du risikerer håndteringsfejl af de vigtige afgifter.

Kontakte os for en demo og bestilling

Se en introduktion til Macali-Afgift