Om Macali

  Claus Petersen – personen bag Macali

  Mit navn er Claus Petersen og jeg er personen bag virksomheden Macali – en enkeltmandsvirksomhed med en klar og enkel mission: At skabe effektive og intuitive udvidelser og apps til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  Jeg fik idéen til konceptet efter at have arbejdet mange år som IT-konsulent. Jeg var i bund og grund godt frustreret over at både jeg og mine kunder skulle bruge så meget tid på at skulle opfinde det samme igen og igen: Opdateringer, ligegyldige rutineopgaver, alt det der. Jeg tænkte, at der måtte være en smartere måde at gøre tingene på!

  Derfor gjorde jeg noget ved det og valgte at springe ud som selvstændig. Og ligesom jeg ønsker at gøre det nemt for mine kunder, gør jeg det også nemt for mig selv. Derfor passer det mig fint at være en enkeltmandsvirksomhed, der står for både udvikling (dog med god hjælp fra freelance-udviklere), installation og support samme med Jer og jeres Business Central partner. For løsningen kræver ikke mere. På den måde udlever jeg mantraet work smarter not harder.

  Gode oplevelser pakket ind i smarte apps

  De fleste virksomheder vil jo egentlig bare have installationer, der virker med det samme og kører uden problemer. Altså en plug-and-play-løsning, der skaber værdi fra første dag. Og det er lige præcis det, jeg ønsker med Macali. Jeg ønsker at skabe en god oplevelse og en løsning, der er let at bruge.

  På den måde er Macali også et opgør med de dyre konsulent-timer – jeg vil skabe frihed for vores kunder. Frihed til at bruge jeres tid og ressourcer, til det, I er bedst til. Det, der skaber mest værdi for jer og ikke besværlige IT-systemer, der kræver en masse support og justeringer.

  Vi er alle sammen blevet vant til at hente apps ned, som virker, så snart de er installeret. Sådan er det blevet med de fleste ting i vores hverdag – og sådan bør det da også være, når vi er på arbejde.

  Store ambitioner båret frem af dovenskab

  Mit ydmyge håb er at Macali kan levere løsninger til virksomheder i hele verden, for på den måde kan vi lære af hinanden og blive bedre med tiden. Jeg har store ambitioner og en stærk tro på, at mine løsninger rammer ned i noget, der er universelt.

  For lad os være ærlige: Smarte løsninger er drevet af dovenskab! Det er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet og et smil på læben. Men ærlig talt, der er ingen, der gider de kedelige, rutineprægede opgaver og i særdeleshed er der da ingen, der gider at spilde deres tid. Automatisering er blandt andet en konsekvens af det.

  Jeg brænder for det, jeg laver. Macalis apps og extensions sætter virksomheder fri og sparer tid, penge og energi. For mig er tiden, det vigtigste, vi har. For mig er tid en hjertesag.