Send PEPPOL-fakturaer hurtigt og nemt via det globale PEPPOL-netværk!

Med Macali PEPPOL får du og din virksomhed et komplet overblik over jeres aktiviteter i Autotask PSA – i en app der er fuldt ud integreret med jeres MS Dynamic 365 Business Central-pakke.

    

Et system, der giver overblik over din forretning

Slut dig til 812.380 virksomheder i PEPPOL-netværket. Uanset om du håndterer over 1.000 månedlige PEPPOL-transaktioner eller fungerer som partner for andre virksomheder, sender og modtager du dine PEPPOL-fakturaer sikkert til offentlige og private kunder i og uden for EU.

Oplev styrken ved PEPPOL!
Integration gjort let. Automatiser din e-fakturering ved at integrere dit ERP-system med Peppol. Forbered dine PEPPOL-fakturaer i dit velkendte system, så klarer vi den problemfri transport til de rigtige modtagere i det rigtige format. Kontakt os for at lære mere.
Frigør nye muligheder med partnerskab. Er du serviceudbyder, har du et ERP-hus eller er du e-handelsudbyder? Forbedr dine tjenester og tilføj værdi til dine kunder ved at integrere med PEPPOL. Tilbyd problemfri fakturagodkendelse og betalingsløsninger gennem vores platform. Få mere at vide i dag.

Har du et Autotask abonnement, støtter du opsamlingen af havplast med 10 kg. om året.